Sarajevo

Obilježena krsna slava hrama Svetog Save u Blažuju

Podijeljeno je oko 160 prikladnih paketića za djecu, koje su između ostalih obezbijedili i predstavnici SDP BiH Ilidža a uručio ih je potpredsjednik FBiH Svetozar Pudarić.

Slika

Jutarnjom  liturgijom danas je obilježena krsna slava hrama Svetog Save u Blažuju. Obilježavanju je prisustvovao veliki broj vjernika kao i predstavnika socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine među kojima su bili Svetozar Pudarić, potpredsjednik FBIH i predsjednik glavnog odbora SDP BIH, Smiljana Viteškić, presjedavajuća opštinskog vijeća Ilidža i Miladin Vidaković, predsjednik opštinske organizacije SDP BiH Ilidža. Podijeljeno je oko 160 prikladnih paketića za djecu, koje su između ostalih obezbijedili i predstavnici SDP BiH Ilidža a uručio ih je potpredsjednik FBiH Svetozar Pudarić.

Predsjednik opštinske organizacije SDP BiH Ilidža, Miladin Vidaković, je izrazio svoje zadovoljstvo „Drago mi je što smo ovim činom pokazali da suživot i podrška u našoj opštini postoje i da se ne pokazuju samo od Božića do Božića.“

Istaknuto je to da SDP  i ova lokalna zajednica imaju  jako dobru saradnju te se pomažu aktivnosti koje sprovodi ova crkvena zajednica.  

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.