Sarajevo

Obilježena godišnjica pogibije komandanta Ramiza Salčina

Opštinska organizacija SDP BIH NOVI GRAD SARAJEVO je zajedno sa kandidatima na listama za sve nivoe vlasti učenjem Fatihe, minutom šutnje i polaganjem cvijeća na spomen obilježju u sarajevskom naselju “Saraj Polje” odala počast na mjestu na kojem je prije 21 godinu poginuo Ramiz Salčin, komandant Štaba teritorijalne odbrane Općine Novi Grad.

Slika

Dana 22.08.2014. godine obilježena je 22. godišnjica pogibije komandanta Ramiza Salčina, heroja oslobodilačkog rata ’92 – ’95 i Zlatnog ljiljana.

Tim povodom, Opštinska organizacija SDP BIH NOVI GRAD SARAJEVO je zajedno sa kandidatima na listama za sve nivoe vlasti učenjem Fatihe, minutom šutnje i polaganjem cvijeća na spomen obilježju u sarajevskom naselju "Saraj Polje" odala počast na mjestu na kojem je prije 21 godinu poginuo Ramiz Salčin, komandant Štaba teritorijalne odbrane Općine Novi Grad.

Ramiz Salčin poginuo je 22. augusta 1992. u Saraj-Polju od snajperskog hica iz pravca Nedžarića. Posthumno je odlikovan najvećim ratnim priznanjem "Zlatni ljiljan", a dobitnik je i ordena "Zlatni grb s mačevima". Njegovo ime u Sarajevu nose sportska dvorana, ulica i trg.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.