Brčko

Obilježena 24.godišnjica Armije Republike Bosne i Hercegovine

Koodrinacija boračkih udruženja Armije Republike Bosne i Hercegovine na području Brčko distrikta BiH danas je polaganjem cvijeća i učenjem fatihe na spomenicima palim borcima i šehidima Armije RBiH u centru Brčkog i Gornjem Rahiću obilježila  24. godišnjicu osnivanja Armije RBiH.

Cvijeće su položile delegacije Organizacije SDP BiH Brčko distrikta BiH i odale počast palim borcima i šehidima u proteklom ratu.

Na današnji dan osnovana je Armija RBiH koja je imala značajnu ulogu u odbrani Bosne i Hercegovine po izbijanju agresije na nju.

Ovi ljudi nisu zaboravljeni, živjeti će u našem sjećanju i sjećanju saboraca koji su položili vijence na spomeniku poginulim borcima Armije RBiH a zatim na šehidskom mezarju u Gornjem Rahiću.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.