Odata počast poginulima

Obilježena 22. godišnjica masakra na Alipašinom Polju

Opštinska organizacija SDP BIH NOVI GRAD SARAJEVO je zajedno sa kandidatima na listama za sve nivoe vlasti položila cvijeće na mjesto masakra

Slika

Na današnji dan 1992. godine dogodio se prvi masakr na Alipašinom Polju u ulici Trg solidarnosti do broja 14. Od granate ispaljene sa agresorskih položaja iz pravca Nedžarića poginulo je jedanaest civila, a ranjena 53 dok su čekali u redu za hljeb.

Opštinska organizacija SDP BIH NOVI GRAD SARAJEVO je zajedno sa kandidatima na listama za sve nivoe vlasti  položila cvijeće na mjesto masakra i odala počast poginulim sugrađanima Alipašinog Polja.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.