Tešanj

Obilježena 20. godišnjica od održavanja Obnoviteljske skupštine OO SDP BiH Tešanj

Odlukom Predsjedništva OO SDP BiH Tešanj, pored niza drugih aktivnosti, u srijedu 29. aprila ove godine održana je Svečana sjednica Općinskog odbora SDP BiH Tešanj, a u povodu obilježavanja 20. godišnjice od održavanja Obnoviteljske skupštine OO SDP BiH Tešanj.

Na sjednici su prisustvovali članovi Općinskog odbora aktuelnog saziva, delegati Osnivačke skupštine 29. aprila 1995. godine, predsjednici i aktivisti osnovnih i interesnih organizacija SDP-a, te gosti susjednih općinskih organizacija SDP-a.

tesanj skup 2

Cilj Svečane sjednice je bio da se svi zajedno prisjetimo na prošlo vrijeme i događaje.

Sa ponosom smo se sjetili i odali dužno poštovanje za naših 12 umrlih drugova iz saziva delegata Osnivačke skupštine i drugih umrlih ili poginulih aktivista SDPBiH Tešanj.

Hvala svim koji su učestvovali u profiliranju SDP BiH i uveličali ovu svečanost.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.