Obilježena 20. godišnjica Foruma mladih SDP BiH Novi Grad Sarajevo

Dana  30.01.2016. godine navršilo se 20 godina od osnivanja Foruma mladih SDP BiH Novi Grad Sarajevo.

Tim povodom članovi  Foruma počastili su svoje građane čajem i podijelili letke sa principima Foruma mladih, te tako mlade upoznali sa idejama socijaldemokratije, navodeći da:

„Forum mladih SDP BiH okuplja mlade ljude socijaldemokratske orijentacije i progresivnih ideja, te radi na razvoju političke i društvene svijesti kod mlađe populacije, prema principima socijaldemokratije.

Mi svoj pogled na svijet zasnivamo na principima slobode, jednakosti, pravde, solidarnosti, ljudskih prava, ravnopravnosti, te na idejama antifašizma“.

Građani su sa osmijehom prilazili i pohvalili način na koji smo obilježili rođendan i samim tim nas učinili jos sretnijim.

Obilježavanju su se pridružile i članice Foruma žena SDP BiH Novi Grad Sarajevo, te im se i ovim putem zahvaljujemo na podršci.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.