OO SDP BiH Žepče

Obilježen Međunarodni dan slobode medija

OO SDP BiH Žepče je povodom 3. maja – Međunarodnog dana slobode medija poslao čestitku i upriličio neformalno druženje za lokalne medije u Žepču. Na ovaj način želimo poslati jasnu poruku da je posao novinara i zadaća medija od krucijalne važnosti za izgradnju zdravog društva i zdrave sredina i da je to zanimanje u kojem se što prije mora napraviti distinkcija između medija koji afirmišu pozitivne priče i pozitivne vrijednosti , odnosno medija koje „stvari nazivaju pravim imenom“ i sa druge strane režimskih medija, kojih je nažalost u Bosni i Hercegovini u ovom trenutku mnogo više. Na kraju druženja smo lokalnim medijima uručili simbolične poklone, kao znak zahvalnosti na dosadašnjoj saradnji i kao vid motivacije da se u narednom periodu na obostrano zadovoljstvo saradnja podigne na još veći nivo.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.