Zenica

Obilježen Dan oslobođenja Zenice

Povodom 12. aprila Forum mladih SDP Zenica je organizovao svečanost dodjele zahvalnica pojedincima i organizacijama za doprinos i razvoj u oblastima u kojima djeluju

Slika

12. aprila 1945. godine Zenica se pridružila ostalim oslobođenim gradovima Jugoslavije. Tadašnja pobjeda antifašizma je jedan od značajnijih datuma u novijoj historiji Zenice. Vječita borba dobra(antifašizma) i zla(fašizma) je obaveza svih generacija da obilježavaju  bitne datume, kao što je 12. april Dan oslobođenja Zenica. Povodom 12. aprila Forum mladih SDP Zenica je organizovao svečanost dodjele zahvalnica pojedincima i organizacijama za doprinos i razvoj u oblastima u kojima djeluju.

Zahvalnice su ove godine dobili: Aldin Džidić, Crveni križ Zenica, Odbor za međureligijsku saradnju/suradnju Zenica i MEDICA Zenica. Dobitnici zahvalnica kao istaknuti pojedinci/organizacije koji kroz svoj rad ističu ideje jednakosti, humanosti i solidarnosti su sa oduševljenjem prihvatili uručene zahvalnice. Posebnost uručenih zahvalnica se ugleda u tome što su uručene od organizacije koju čine mladi ljudi koji žele graditi svoju lokalnu sredinu na afirmativan i konstruktivan način.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.