Polaganje cvijeća i neformalno druženje

Obilježen Dan komune, rođendan Banovića i RMU “Tito” Banovići

Povodom 7. novembra – Dana komune, rođendana grada Banovići, članovi UABNOR-a Banovići, Udruženja građana JOSIP BROZ “TITO” Banovići, OO SDP BiH Banovići i mnogobrojni građani sa područja općine Banovići su obilježili ovaj značajan datum iz bogate historije općine.

Buketi cvijeća, simbolično, su položeni na spomenike na autobuskoj stanici Banovići, spomeniku pogunulim rudarima ” ŽALOSNA MAJKA” koji bi trebao biti centralno obilježje novonastalog muzeja, te na željezničkoj stanici Oskova. Nakon toga nastavljeno je druženje u gradskom kafeu ” IN ” gdje su nešto stariji građani vrlo rado ispričali anegdote iz sretnijeg perioda grada.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.