Obilježen Dan državnosti BiH u Jablanici

Proteklih dana, u povodu 25. novembra Dana državnosti Bosne i Hercegovine članovi OO SDP BiH Jablanica prisustvovali su aktivnostima SABNOR-a Jablanica, između ostalih panel diskusiji na temu: „Dan državnosti, nekad i sad kroz antifašizam i fašizam“, te svečanoj sjednici-akademiji Općinskog vijeća Jablanica koja je održana u četvrtak 24.11.2016. godine u Kino Sali Jablanica.

25. novembra 2016.godine (petak) Forum mladih SDP BiH Jablanica je održao svečani sastanak, a za ovu priliku su izradili zastavu BiH koja simbolizuje BiH kao multietničnu, suverenu i nezavisnu državu.

Delegacije ispred OO SDP BiH Jablanica i FOM SDP BiH Jablanica su obišli spomen obilježja u Jablanici, odali počast i položile cvijeće na Partizansko groblje, Spomen – obilježje civilnim žrtvama rata. Centralno spomen obilježje šehidima, poginulim, nestalim i umrlim borcima odbrambeno-oslobodilačkog rata „92-95“ i pred Bistama jablaničkih prvoboraca u parku

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.