Brčko distrikt

Obilježen 9.maj Dan pobjede nad fašizmom u Brčkom

Na današnji dan prije 73 godina, svijet je proslavio pobjedu nad fašizmom, jer je 9. maja Njemačka potpisala bezuslovnu kapitulaciju u Drugom svjetskom ratu. Desetine miliona ljudi poginuli su u toj borbi protiv fašizma.

Upravo ove činjenice nam govore kako ne smijemo zapostavljati ideju antifašizma i stoga je na današnji datum važno govoriti o odbrani tekovina slobode, borbi za osnovna ljudska prava, zajedničkog života svih nas bez obzira na naše međusobne razlike.

SDP BiH je uvijek bio i ostat će na strani antifašizma, na strani integracije u Evropsku uniju za koju je ideja nastala također na današnji dan 1950. godine.
Svim građanima Bosne i Hercegovine SDP BiH čestita 9. maj- Dan pobjede nad fašizmom!

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.