Organizacija SDP BiH Brčko Distrikt

Obilježen 20.jubilarni Prvomajski uranak

Socijaldemokratska partija BiH, Organizacija za Brčko distrikt BiH je i ovoga Prvog maja organizovala tradicionalni, a ovaj put i 20.jubilarni prvomajski uranak u kojem je učestvovalo više od 300 članova SDP-a koji žele očuvati ovu tradiciju.

I ove godine na uranku su učestvovali i članovi moto kluba „Grunf“ sa svojim motociklima., a posebnu čar ovogodišenjem uranku dao je kolovođa same kolone Aziz aga Šehović.

I ovu godinu nažalost dočekujemo u izuzetno teškoj i složenoj ekonomskoj situaciji, jer su radnici potpuno obespravljeni, jer u našem gradu imamo armiju ne zaposlenih, te možemo konstatovati da je najveći broj građana na ivici siromaštva. Sa ovoga mjesta treba da poručimo vlastima Brčko distrikta BiH i vlastima u Bosni i Hercegovini da konačno se okrenu radnicima , da se okrenu njenim građanima tj da se okrenu onima koji su im dali povjerenje. – istakao je Suad Burić predsjednik Organizacije SDP BiH Brčko distrikta BiH.

Prvomajska kolona je i ove godine obišla kompletan Brčko distrikt BiH, te da su na kraju svi skupa došli na gradsko izletište Ficibajer gdje su uz hranu, piće i muziku nastavili druženje.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.