OO SDP BiH Žepče

Obilježen 15. april – Dan oslobođenja Žepča

15. april je Dan kada je Žepče oslobođeno od fašizma i taj datum je zvaničan datum koje smo mi kao Općinska organizacija SDP BiH Žepče svih prethodnih godina prigodno obilježavali. Tako je bilo i ovog 15. aprila. U ranim jutarnjim satima Forum mladih naše organizacije je vršio podjelu prigodnog letka, družio se sa građanima i pozivao na obilježavanje 15. aprila.

U 11,30 sati je uslijedilo okupljanje građana, ovaj put u najvećem broju , preko 70 antifašista se mirnom šetnjom, uputilo prema spomeniku NOB-a. Toplu dobrodošlicu svim prisutnim je zaželio predsjednik UABNOR-a Žepče, Fadil Jahić. Uslijedilo je polaganje cvijeća i historijski čas o važnosti i značaju antifašizma kao i o hronologiji 15. aprila, kojeg je održao, Elvir Karajbić, šef kluba SDP-a u PFBIH, kojem se najiskrenije zahvaljujemo, baš kao i delegaciji UABNOR-a Maglaj, potpredsjedniku SABNORA ZDK, Sretku Radišiću, glavnom imamu MIZ-a Žepče, Izet ef. Efendiću , novinarima radija Žepče i žepče.ba portala i ostalim prisutnim. Na kraju moramo još jednom podvući da se ni ovaj put niko od predstavnika lokalne vlasti u Žepču nije pojavio na spomeniku, iako su uredno dobili pozivnice.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.