OO SDP BiH Jablanica

Obilježavanje godišnjice Bitke na Neretvi

Uvažavajući historijske ličnosti i datume, članovi OO SDP BiH Jablanica će u narednim danima obilježiti niz značajnih datuma. Danas smo prisustvovali obilježavanju 38. godišnjice smrti Josipa Broza Tita, te na prigodan način odali počast drugu Titu.

Sutra obilježavamo jedan od najvažnijih datuma u kratkoj historiji našeg grada. Jubilarna 75. godišnjica najhumanije bitke u historiji ratovanja, Bitke za ranjenike na Neretvi, sutra će okupiti antifašiste iz svih zemalja regije.

Njegujući našu antifašističku prošlost i naslijeđe, sa posebnim pijetetom ćemo se prisjetiti ove velike bitke koja je ustvari antifašističko naslijeđe svih nas. Stoga pozivamo građane Jablanice da svojim prisustvom uveličaju sutrašnji jubilej.

Dostojanstveno pošaljimo univerzalnu i ljudsku poruku silama zla: Smrt fašizmu!

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.