Zvornik

Obilježavanje 9.maja Dana pobjede nad fašizmom RO SDP BiH Zvornik će obilježiti na Kula Gradu

Tema sjednice bila je i obilježavanje 9. Maja Dana pobjede nad fašizmom

Slika

Sinoć je u Zvorniku održana prva redovna sjednica RO SDP BiH Zvornik u novom sazivu. Na sjednici je razgovarano o aktivnostima RO  SDP BiH Zvornik za 2014 godinu, na osnovu kojih treba napraviti plan i programa rada u narednoj godini  i isti prilagoditi planu i programu rada Koordinacije SDP  BiH RS.

Tema sjednice bila je i obilježavanje 9. Maja Dana pobjede nad fašizmom.

Naime RO SDP BiH Zvornik obilježit će ovaj dan na dostojanstven način i to na Kula Gradu,  Zvornik jednom od najvećih srednjovjekovnih utvrđenja Bosne i Hercegovin,  a koja je sinonim odbrane naše zemlje tokom proteklog rata.

Ovom prilikom  aktivisti FOM  SDP BiH Zvornik pustit će niz rijeku  Drinu i crvene karanfile i na taj način odati počast svim žrtvama proteklog rata u Podrinju,  a potom šetnjom krenuti  ka Kula Gradu gdje će biti upriličena fudbalska utakmica, roštiljijada,  a potom i druženje građana Podrinja, u organizaciji RO SDP BiH Zvornik zaključeno je na sjednici.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.