Sarajevo

Obijene prostorije SDP BiH u Novom Gradu Sarajevo

Učestalost provalnih krađa i pljački pravnih i fizičkih lica sarajevska je svakodnevnica, pa i ovaj slučaj može biti samo još jedan u opštem porastu kriminaliteta, s kojim nesposobna kantonalna vlast nije u stanju da se izbori

SlikaU noći između petka i subote sa 29 na 30. avgust nepoznati provalnici su obili i opljačkali prostorije Općinske organizacije i Izborne strateške grupe SDP-a Novi Grad, u naselju Dobrinja.

Između ostalog, lopovi su otuđili dva kompjutera sa kompletnom pratećom opremom i ostale uredske uređaje, o čemu je odmah podnijeta prijava i  izvršen policijski uviđaj.

Učestalost provalnih krađa i pljački pravnih i fizičkih lica sarajevska je svakodnevnica, pa i ovaj slučaj može biti samo još jedan u opštem porastu kriminaliteta, s kojim nesposobna kantonalna vlast nije u stanju da se izbori.

Međutim, vrlo je indikativno da se provalna krađa dešava u najbrojnijoj i najjačoj općinskoj organizaciji SDP-a na području Kantona Sarajevo i to uoči početka predizborne kampanje, što po mnogo čemu implicira mogućnost namještene krađe, s ciljem da se pokuša unijeti nered i uništiti dio izborne dokumentacije, čime bi se, eventualno, SDP oslabio u pripremama za izbore.

Ovaj nemili događaj, svakako, neće usporiti, niti umanjiti aktivnosti SDP-a u Novom Gradu, s tim da se očekuje da nadležne policijske službe kvalitetno obave posao i identifikuju počinitelje ovog nemilog događaja.                                                     

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.