U povodu nacionalnog praznika Francuske

Nusret Helić gost prijema u ambasadi Francuske

Na poziv ambasadorice Francuske, gospođice Claire Bodonyi, jučer je Načelnik općine Nusret Helić sa savjetnikom za međunarodnu saradnju Dinom Čolićem i njegovom suprugom, prisustvovao svečanom prijemu u povodu Francuskog nacionalnog praznika.

U ugodnom druženju u bašti rezidencije ambasade i razgovoru, kojem se pridružila i ambasadorica Sjedinjenih Američkih Država gospođa Morin Kormak, Načelnik je pozvao ambasadoricu SAD-a da posjeti Gračanicu.

Čestitajući Nacionalni praznik Francuske, Načelnik se zahvalio ambasadorici Bodony na svemu što čini za Gračanicu i pozvao je da prisustvuje svečanosti otvaranja izložbe u Gračanici “40 godina prijateljstva Gračanice i Fleury-a”.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.