​Novogodišnji prijem SDP BiH

Sve kapacitete i infrastrukturu stavljamo u funkciju objedinjavanja ljevice​

U prostorijama Socijaldemokratske partija Bosne i Hercegovine (SDP BiH) održan je novogodišnji prijem kom su prisustvovali brojni članovi, prijatelji, saradnici, članovi diplomatskog kora, predstavnici stranaka i ostali gosti. U pozdravnom govoru prisutnima se obratio predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić.

“U narednoj godini SDP će, kao jedina partija koja je na posljednjim lokalnim izborima dobila vijećnike i odbornike u oba entiteta i u svim kantonima, te kao partija stara 107 godina, staviti sve svoje kapacitete i infrastrukturu u funkciju objedinjavanja ljevice. Uz to, dat ćemo sve od sebe da otvorimo prostor što većem broju intelektualaca, ljudi iz nevladinog sektora i drugih građana koji žele dati doprinos u izgradnji normalne BiH.

U pobjedničkom programu 2018. godine želimo ponuditi nova lica na političkoj sceni i jasna rješenja problema u BiH. Ono što slijedi je bitka za opstanak države, jer Bosne i Hercegovine nema bez jake socijaldemokratske i multietničke partije.

U 2017. godini želim da nam se ne ostvari ono što nam žele aktuelne vlasti – da nam podijele BiH i od nje naprave državu sa posebnim potrebama. Zbog toga treba potisnuti sujete, okupiti se oko zajedničke ideje i raditi na stvaranju antifašističkog i antinacionalističkog bloka u našoj zemlji”, poručio je Nikšić.

[tz_plusgallery id=”2″]

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.