Stari Grad

Novogodišnji paketići „Kupujmo domaće“ za djecu bez roditelja

Paketiće su vlastitim sredstvima finansirali članovi Foruma mladih, a sastavljeni su isključivo od domaćih proizvoda, na što smo posebno ponosni” – ističe Irfan Čengić, predsjednik FOM SDP BiH Stari Grad Sarajevo

Slika

Djeci bez roditelja u JU Dječiji dom Bjelave članovi Foruma mladih Stari Grad donijeli su novogodišnje paketiće i priredili im druženje sa Djeda Mrazom.

“Paketiće su vlastitim sredstvima finansirali članovi Foruma mladih, a sastavljeni su isključivo od domaćih proizvoda, na što smo posebno ponosni” – ističe Irfan Čengić, predsjednik FOM SDP BiH Stari Grad Sarajevo.

Ovo je posljednja u nizu akcija Foruma mladih u ovom sazivu, a već 18.12. će biti održana Izborno-izvještajna konvencija gdje će se izabrati novo rukovodstvo. U skladu sa sve glasnijim zahtjevima za demokratizaciju unutarpartijskih procesa, iz FOM Stari Grad Sarajevo naglašavaju da će ovo biti prvi put da se u SDP-u organizuju izbori po principu “Jedan član-jedan glas”. Naime, svi članovi koji se registruju do 15.12. imati će pravo glasa na Konvenciji.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.