Gračanica

Novogodišnje posjete općinskog načelnika Nusreta Helića

30.12.2015. godine, općinski načelnik Nusret Helić je posjetio Udruženje Ratnih vojnih invalida Gračanica i sa rukovodstvom razgovarao o problemima, aktivnostima na pomoći Općine u pripremi projekata za samozapošljavanje ratnih vojnih invalida, oko rješavanja pitanja parkiranja u gradu kao i dodatnoj finansijskoj pomoći udruženju.
Općinski načelnik je istakao da lokalna uprava uvijek stoji na raspolaganju ovoj kategoriji stanovništva te da će se u prvoj polovini januara konkretizovati dogovorene aktivnosti.

31.12.2015. godine je općinski načelnik Nusret Helić posjetio Opću bolnicu “Dr. Mustafa Beganović” Gračanica, obišao djecu smještenu na Pedijatrijskom odjelu te im uručio novogodišnje paketiće.
Kako je istakao, želja mu je da skromnim poklonima djeci koja se nalaze na liječenju barem malo uljepša novogodišnje praznike, te da im na taj način poželi što brži oporavak.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.