KO SDP Sarajevo

Novo lice Socijaldemokratske partije u Sarajevu

Kantonalni odbor Socijaldemokratske partije (SDP) Sarajevo kompletirao je rukovodstvo na svojoj konstitutirajućoj sjednici. Uz predsjednika Kantonalne organizacije Adnana Štetu tu je cijeli niz novih imena koja spajaju iskustvo realnog sektora i političkog aktivizma.

Za potpredsjednike Kantonalne organizacije imenovani su Jelena Pekić, Davor Čičić i Kenan Magoda. Sekretar organizacije je Malik Garibija.

Članovi Predsjedništva su Benjamina Karić, Tomislav Martinović, Samir Avdić, Haris Vranić, Jasna Duraković, Kristina Petrović.

“U rukovodstvu imamo ljude koji vode važne resore naše najuspješnije kantonalne vlade, novu gradonačelnicu Sarajeva, ljude koji znaju kako izgleda život, ekonomija i politika. Ponosan sam da imamo ljude sa potpunim iskustvom rada u realnom sektoru. Oni u politici daju kvalitet više”, kazao je poslije sjednice Šteta.

Istakao je kako u narednom period prije svega očekuje mnogo napornog rada, iskrenog zastupanja zahtjeva građena kao i naprednih i kreativnih socijalnih politika.

“Rad i iskrenost se uvijek isplate. Siguran sam da će građani to prepoznati kod nas”, zaključio je Adnan Šteta.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.