Ujedinjeni u MZ Hrastovi-Mrkovići

Novih 356 drugarica i drugova kao dokaz povjerenja

Svaki SDP-ovac je sinoć u MZ Hrastovi – Mrkovići mogao osjetiti nesvakidašnji ponos i čast što je dio partije koja ne poznaje i ne priznaje razlike među ljudima, partije koja vrednuje samo rad u korist svih naših građana.

Slika

Ima li boljeg dokaza da se radi kvalitetan posao, koji narod očito prepoznaje, nego kada 356 mladih ljudi, samo u jednoj MZ, pristupi partiji koja, očito zna šta radi. To je ujedno i dokaz da medijske hajke i laži ne mogu zgaziti rad, red, trud i istinu.

Svaki SDP-ovac je sinoć u MZ Hrastovi – Mrkovići mogao osjetiti nesvakidašnji ponos i čast što je dio partije koja ne poznaje i ne priznaje razlike među ljudima, partije koja vrednuje samo rad u korist svih naših građana.

Sve okupljene građane i goste pozdravio je predsjednik Osnovne organizacije Hrastovi-Mrkovići drug Senad Tuzlak, na čijem licu se mogao vidjeti ponos zbog odlično organizovanog skupa, ali i zbog onoga što je SDP uradio na ovom području u protekle četiri, a posebno u posljednje dvije godine.

Igor Kamočaji, Predsjednik OO SDP Centar Sarajevo je još jednom podcrtao sve ono što se radi u Općini Centar u korist njenih građana. Pozvao je građane da daju podršku SDP BiH i obećao je da će se iz Centra uvijek širiti jak glas i duh socijaldemokratije i doprijeti u svaki dio Bosne i Hercegovine.

Građani su aplauzom pozdravili podpredsjednika SDP BiH, Damira Hadžića, koji je, pored ostalog rekao:

„Građani treba da znaju da je važno dati potpuni glas za SDP BiH,  te za našeg, a ne njihovog Bakira. Nema mnogo sreće od člana Predsjedništva BiH, ako iza njega nije jaka partija, a i jaka partija treba imati potvrdu snage na svakom nivou. Nije BiH samo Sarajevo, Zenica, Tuzla…, već su to i Zvornik, Mostar, Bihać, Prijedor…. Mi smo dobro pokazali šta smo uradili, zatekli smo dugove i obaveze za koje nismo znali, vratili smo i platili dugove i obaveze naslijeđene od drugih.“ – pojasnio je Hadžić zašto glasati za partiju koja ispunjava svoje obaveze.

U sličnom tonu prošla su i izlaganja podpredsjednice SDP BiH Lidije Korać, kandidata za Parlament FBiH i ministra zdravstva Rusmira Mesihovića, te načelnika sarajevske Općine Centar i nosioca liste SDP BiH za Skupštinu Kantona Sarajevo, Dževada Bećirevića. Oni su još jednom istakli  samo dio onoga što su SDP-ovci uradili u posljednje četiri godine, ono što su SDP-ovi ministri unaprijedlili u radu Vlada u kojima djeluju, te jasno istakli viziju Bosne i Hercegovine koju u sebi nosi svaki SDP-ovac, a to je domovina koja se temelji na odlukama ZAVNOBiH-a.

Na kraju ovog važnog predizbornog skupa i druženja sa građanima MZ Hrastovi-Mrkovići uručene su članske kartice za novih 356 novih članova,  što je na najbolji način pokazalo da partija sa jasnom vizijom ne treba da  brine za svoju budućnost i opstanak.

 

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.