Stari Grad

Novi članovi SDP-a željni su znanja i edukacija o socijaldemokratiji!

U prostorijama Općinske organizacije Stari Grad Sarajevo održan je Socijaldemokratski kratki otvoreni kurs – SKOK, koji je okupio nove članove Socijaldemokratske partije BiH, mlade ljude željne novih znanja i novih edukacija.

Učesnike je pozdravio i poželio uspješnu edukaciju Suad Muzurović, potpredsjednik OO SDP BiH Stari Grad Sarajevo.

Učesnicima i učesnicama se na kreativan način približila socijaldemokratija i njene vrijednosti, a diskusija koja se razvila je pokazala znanje, energiju, želju i motivaciju kod ovih mladih ljudi.

Na SKOK-u su bili prisutni članovi OO SDP BiH Centar i OO SDP BIH Stari Grad koji su izrazili zadovoljstvo zbog ovakvog vida edukacije, nadajući se da će ih što više uzeti učešća u narednim edukacijama.

Predavači su bili Mirza Alijagić, vijećnik u Općinskom vijeću Ilidža i Sanjin Ćutahija, predsjednik Foruma mladih Kantonalne organizacije Sarajevo.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.