Vojin Mijatović

Normalne Srbe iz RS-a tjera politika koja samo nudi zabavu sa tri prsta ispod šatora

Potpredsjednik SDP – a Vojin Mijatović na sebi svojstven način se osvrnuo na jučerašnja događanja s Manjače, gdje su vlasti i opozicija feštali pod šatorima. Prema njegovom mišljenju slike s Manjače su dokaz propasti RS- a koja nema veze sa Sarajevom, ili BiH.

Iz blata u šatorima gdje se kako kaže uz pečenje i pivo vlast i opozicija takmičila u dizanju tri prsta poslana je kako tvrdi poruka svim normalnim ljudima da napuštaju RS.

– Jučer nije trebala ni međunarodna zajednica, ni vama mrsko Sarajevo i još mrža Bosna i Hercegovina, da shvatimo zašto je preko 300 000 ljudi napustilo Republiku Srpsku posljednjih 10 godina.

Nisu Srbi nenormalan narod, nisu Srbi divljaci zato i jesu pobjegli od vas i tek će, jer ta vaša tri prsta nemaju nikakve veze sa srpstvom, pravoslavljem, ćirilicom, Kočićem, Svetim Savom…., napisao je Mijatović.

Dešavanja s Manjače za njega su dokaz političke bahatosti političara zabrinutih samo za vlastite milione.

– Jučer kad vas vidim u transu vaših iluzija potpuno sam siguran veći sam Srbin od svih vas, ponosni Bosanac i Hercegovac iz srca Evrope! – istakao je Mijatović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.