Vojin Mijatović

Normalne Srbe iz RS-a tjera politika koja samo nudi zabavu sa tri prsta ispod šatora

Potpredsjednik SDP – a Vojin Mijatović na sebi svojstven način se osvrnuo na jučerašnja događanja s Manjače, gdje su vlasti i opozicija feštali pod šatorima. Prema njegovom mišljenju slike s Manjače su dokaz propasti RS- a koja nema veze sa Sarajevom, ili BiH.

Iz blata u šatorima gdje se kako kaže uz pečenje i pivo vlast i opozicija takmičila u dizanju tri prsta poslana je kako tvrdi poruka svim normalnim ljudima da napuštaju RS.

– Jučer nije trebala ni međunarodna zajednica, ni vama mrsko Sarajevo i još mrža Bosna i Hercegovina, da shvatimo zašto je preko 300 000 ljudi napustilo Republiku Srpsku posljednjih 10 godina.

Nisu Srbi nenormalan narod, nisu Srbi divljaci zato i jesu pobjegli od vas i tek će, jer ta vaša tri prsta nemaju nikakve veze sa srpstvom, pravoslavljem, ćirilicom, Kočićem, Svetim Savom…., napisao je Mijatović.

Dešavanja s Manjače za njega su dokaz političke bahatosti političara zabrinutih samo za vlastite milione.

– Jučer kad vas vidim u transu vaših iluzija potpuno sam siguran veći sam Srbin od svih vas, ponosni Bosanac i Hercegovac iz srca Evrope! – istakao je Mijatović.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu