Premijer Nermin Nikšić

Njemačka će uvijek biti uz BiH na putu ka ispunjavanju uslova za članstvo u EU

Premijer Federacije BiH Nermin Nikšić se susreo visokim predstavnikom Christianom Schmidtom i Maxom Straubingerom, zastupnikom njemačkog Bundestaga. Sastanku je prisustovao i ministar raseljenih osoba i izbjeglica FBiH.

„Razmijenili smo iskustva Njemačke i Bosne i Hercegovine u raznim oblastima. Posebno u oblasti reforme zdravstva, investicija, razvoja poslovnih prilika i ohrabreni smo dodatnom voljom naših prijatelja iz Njemačke da nam pomognu u tome.

Zastupnik Straubinger poželio nam je mnogo uspjeha u predstojećem radu ističući da su u Njemačkoj izuzetno ponosni na visokog predstavnika koji se zajedno s nama uhvatio u koštac rješavanja ključnih problema u BiH. Njemačka će uvijek biti uz našu zemlju na putu ka ispunjavanju uslova za članstvo u EU i na tome im zahvaljujemo“, naveo je Nikšić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.