Vojin Mijatović za BHRT

Nisu uspjeli srušiti Pokret za državu, smeta im zastava BiH u RS-u

Uspjeli smo, Pokret za državu treba biti matrica za predstojeće lokalne izbore, kazao je potpredsjednik SDP-a BiH Vojin Mijatović gostujući u programu uživo BHRT-a.

-Plaćenici su htjeli da miniraju priču, bolesnici, poput gospodina Vukanovića koji preskoči terapiju, pa pričaju svašta. Vukanoviću i sličnim mediokritetima koji su se javljali tokom izbora smeta ova zastava Bosne i Hercegovine koja se nalazi iza mene.

Odmah nakon objave rezultata CIK-a BiH imaćemo sastanak Pokreta za državu i krenuti artikulisati sve probleme u RS-u. Po prvi put nakon Daytona imat ćemo multietničan klup poslanika u NSRS-u, kazao je Mijatović koji je ngalasio da je katastrofalno stanje u RS-u, baš kao i u drugom dijelu BiH.

-Pokret za državu može promijneiti politički diskurs. Mislim da su i na vlasti u RS-u svjesni da ovo više nema više smisla i da se treba usmjeriti za ostanak naroda u BiH.

-Ne postoji nikakva razlika između Dodika i njegove opozicije, nikakva razlika između Vukanovića i Rajka Vasića, potpuno isti tip nebuloze, kazao je on.

-Pokret za državu napravio je veliki uspjeh ostavivši šest parlamentarnih stranaka iza sebe i postao je peti politički subjekt u RS-u.

Niko iz međunarodne Zajednice nije došao u Pokret za državu da kaže-„Hej ljudi, vi radite za Bosnu i Hercegovinu“. Oni uporno guraju Dodikovu opoziciju koja svaki put izgubi izbore, kazao je Mijatović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.