Saša Magazinović

Ništa ne smije dovesti u pitanje održavanje izbora

Teza o odgađanju oktobarskih izbora je vještački kreirana i služi isključivo za politizaciju.

Slika

Govoreći o Izmjenama izbornog zakona BiH, šef kluba poslanika SDP BiH u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Saša Magazinović potcrtao je stav da je održavanje, odnosno nepodržavanje izbora od samog početka vještačka tema.

Podsjetio je na stav SDP-a da ništa ne smije dovesti u pitanje održavanje oktobarskih izbora, te da je teza koja se pojavila o tome da neko želi odgoditi izbore zapravo vještački kreirana i upotrebljena za politizaciju.

“Nikada nisam čuo od ijednog kolege da neko predlaže zakone da bi se prolongirali izbori. Drago mi je da ćemo staviti tačku na ovo i usvajanjem zakona zatvoriti priču koja je po meni bespotrebno upotrebljena za politikanstvo”, kazao je Magazinović.

On je dodao da će od tri rješenja, koja su predložena i koja su sva tri podržana od strane SDP-a jer ispunjavaju zahtjev iz presude Ustavnog suda, ovaj današnji očigledno prvi "protrčati kroz cilj".

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.