Nismo nikada pripadali nacionalnim blokovima, naš blok je jedinstveni Mostar

GO SDP Mostar odbio pregovore sa SDA zbog formiranja nacionalnog bloka za pregovore

Ovim putem želimo informisati javnost da SDP BIH danas nije učestvovao na pregovorima o pitanju rješenja održavanja izbora u Mostaru. I pored naše želje za nastavkom pregovora, jer smatramo da je interes Mostara i njegovih građana iznad svega, SDA je željela iskoristiti našu dobru volju i građane Mostara za stvaranje nacionalnih pregovaračkih blokova.

Javno smo pozvali SDA da, pored već pozvanih stranaka, na pregovore pozovu i sve ostale partije koje imaju kapacitet odlučivanja u Parlamentu BiH, a kako se to nije desilo, postalo je sasvim jasno da SDA želi pod izgovorom otvaranja pregovora, formirati nacionalni blok za pregovore.

Nismo i nikada nećemo pripadati nacionalnim blokovima i naš blok je jedino Mostar i svi njegovi građani. SDP BIH je partija svih građana i nikome nećemo dozvoliti da nas svrstava u ovaj ili onaj nacionalni blok.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.