Nikšić: Vjerujem u zakonit i ispravan rad svih institucija

Sastanak federalnog ministra unutrašnjih poslova Rame Isaka i premijera Federacije BiH Nermina Nikšića održan je u prostorijama Federalnog ministarstva unutrašnjih poslova, povodom današnjih dešavanja koji su i medijski propraćeni i u kojima je navedeno da je provedena “velika akcija pripadnika SIPA-e i da su izvršeni pretresi u kućama pojedinih uposlenika Federalne uprave policije”.

Sagovornici su naglasili da vjeruju u zakonit i ispravan rad svih institucija te da stavljaju na raspolaganje istražnim organima svu dokumentaciju, kao i sve što je potrebno, a što bi moglo doprinijeti rasvjetljavanju navedenih događaja – saopćeno je iz Federalnog ministarstva unutrašnjih poslova.

Također naglašavaju da će Federalno ministarstvo unutrašnjih poslova i Federalna uprava policije nastaviti da u skladu sa svojim nadležnostima provode redovne aktivnosti bez obzira na navedene okolnosti.

Premijer Nikšić i ministar Isak nastavit će da prate rad istražnih organa bez namjere da utječu i ometaju tok istrage dajući punu podršku zakonitom radu nadležnih institucija, navodi se u saopćenju.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.