Nikšić u Ljubuškom: Danas smo prenijeli poruke koje važe za sve nas

Povodom Dana grada Ljubuškog u ponedjeljak je održana svečana sjednica Gradskog vijeća.

Uz gradonačelnika Vedrana Markotića, svečanoj sjednici održanoj u hotelu Bigeste prisustvovali su gosti i uzvanici iz političkog i društvenog života Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

“Ljubušankama i Ljubušacima čestitam dan Dan grada”, poručio je premijer Vlade Federacije BiH Nermin Nikšić na društvenim mrežama.

Nekada je, dodaje, u Ljubuški dolazio da igra rukomet “i to su najljepše uspomene”.

“Danas je bilo zadovoljstvo doći u Ljubuški sa ministrima i prenijeti poruke koje važe za sve nas. Možemo sve samo ako krenemo putem razuma i dogovora. Sarađivat ćemo i pokušati stvoriti pretpostavke da svi zajedno živimo dobro na svakom pedlju BiH”, poručio je premijer Nikšić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.