Nikšić snažno stao uz ministra Štetu: ‘Nova pruga nakon 60 godina, novi trolejbusi nakon 40 godina, autobusi, željezničke linije…’

Povodom pisanja pojedinih medija o (navodnom) sukobu unutar SDP-a BiH i raskola u stavovima pojedinih članova ove partije, a sve zbog načina rada ministra saobraćaja Kantona Sarajevo Adnana Štete, oglasio se i Nermin Nikšić.

Lider SDP-a snažno je stao uz ministra Štetu te “kritičarima” beskompromisno poručio: Nije lijepo zavidjeti na uspjehu, a još je ružnije lagati na uspješne!

 Adnan Šteta je najbolji, najučinkovitiji ministar u državi. Ponosan sam što ga imam za druga i saradnika.
Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine se ponosi Adnanom i njegovim radom.

Svrha opozicije bi trebala biti da kritikuje nerad i neuspjehe, a ne da uspješne projekte i ljude gleda kao problem od kojeg se mora izmisliti negativna priča.

Da se ukratko podsjetimo na osnove:

Adnan Šteta: nova pruga nakon 60 godina, novi trolejbusi nakon 40 godina, novi autobusi, nove željezničke linije, nova putna infrastruktura…

“Kritičari”: 0 km autoputa, pokradeni cijeli tuneli vrijedni stotine miliona KM, respiratori, uništena, pokradena i privatizovana namjenska industrija, propali projekti izgradnje HC Vranduk i Termo bloka…

Nije lijepo zavidjeti na uspjehu, a još je ružnije lagati na uspješne – poručio je Nermin Nikšić u svojoj objavi.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.