Nikšić razgovarao sa dobitnicima najvišeg ratnog priznanja Zlatni ljiljan

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić razgovarao je jučer u Sarajevu s predsjednikom i članicama Saveza dobitnika najviših ratnih priznanja Federacije Aljom Bošnjakovićem, Zlatom Gaziberom, Fadilom Bajrić i Dževadom Tataragić – Trešnjo, saopćio je Ured Federalne vlade za odnose s javnošću.

Članice Saveza i dobitnice najvišeg ratnog priznanja “Zlatni ljiljan” zahvalile su  premijeru Nikšiću za poziv istaknuvši da je ovo prvi put da ih je neko od zvaničnika primio u posjetu i razgovarao s njima o problemima s kojima se suočavaju kao žene dobitnice priznanja. Kazale su da vjeruju u podršku i cijene razumijevanje i premijera i cijele Vlade FBiH za boračku populaciju i njihove probleme.

Premijer Nikšić je također zahvalio za podršku i povjerenje Saveza dobitnika najviših ratnih priznanja Vladi Federacije BiH.

“Ne radimo ništa što nije naša obaveza i zadatak. Briga o boračkoj populaciji među kojima su i žene, je miminum i cijenim što se sjećate i naših napora iz mog prethodnog mandata da se borcima skrbi na pravičan i sistemski način i to ćemo činiti i u narednom periodu. Svima nam treba više solidarnosti, podrške i međusobnog razumijevanja te vam zahvaljujem što ste danas ovdje i vjerujete u Vladu FBiH”, poručio je premijer Nikšić.

Sastanku je  prisustvovao i ministar za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata Nedžad Lokmić koji se ranije sastao s predstavnicima Saveza.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.