Nikšić o BHRT-ovom gašenju signala: Federalna vlada će u narednom periodu riješiti to pitanje

O potezu BHRT-a i gašenje signala Federalnoj radio-televiziji govorio je Nermin Nikšić, premijer Federacije BiH. To nije trebalo uraditi, kazao je on.

„Bez obzira na to što imamo dva menadžmenta koja se sukobljavaju oko svega, ne mogu se ni oko čega dogovoriti – nije način blokada i onemogućavanje emitovanja programa. Imaju institucije koje to rješavaju – jedni od njih su Federalni parlament i Federalna vlada, koja će u narednom periodu riješiti to pitanje“, kazao je premijer Nikšić.

Federalna TV podsjeća da je BHRT dobio 4 miliona od Vijeća ministara BiH. Tri milijuna je Federalna vlada dobila za elektronske medije u Federaciji. Federalna televizija nije dobila još nijednu marku. Ovo je kako kažu prilika da premijer konkretno reagira i pokaže brigu za uposlenike RTV Federacije.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.