Nikšić nakon sastanka s Varheljijem: Tražimo da osiguraju fer i poštene izbore

Nermin Nikšić, lider SDP BiH, rekao je nakon sastanka opozicije iz FBiH i RS-a, s Oliverom Varheljijem, da su od  komesara Evropske unije za proširenje i saradnju čuli  ono što je i uobičajno kada su krize, a to je da pokušavaju finansijskim sredstvima da privole domaće vlasti nešto da rade.

– Čuli smo kako smo praktično izgubili određena sredstva. Do Nove godine treba da riješimo pitanje Koridora 5C i u koliko se do tada ne riješi,da ćemo izgubiti milijardu i po eura, da su i drugi finansijski programi na pultu, ali, kao što ni mi, izgleda ni oni nisu optimisti da će domaće vlasti nešto tu posebno pomjeriti rekao je Nikšić.

Nikšić je rekao da je svako od lidera iznio svoje stajalište.

– Imali smo visok koncenzus na sastanku. Smatramo i to smo tražili od predstavnika međunarodne zajednice da osiguraju fer i poštene izbore, a onda poslije toga sve drugo da vidimo šta će biti – kaže Nikšić

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.