Sarajevo

Nikšić i Trhulj primili delegaciju "Vranice"

Predstavnici Federalne vlade izrazili su podršku nastojanjima uprave ove kompanije da se pronađu načini kako bi ovaj nekadašnji građevinski gigant ponovo stao na zdrave noge

Slika

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić i federalni ministar energije, rudarstva i industrije Erdal Trhulj sa saradnicima primili su danas u sjedištu Vlade u Sarajevu delegaciju privrednog društva „Vranica“ d.d. u stečaju koju je predvodio stečajni upravnik Mustafa Handžo.

Predstavnici ove kompanije izložili su plan revitalizacije „Vranice“, te istakli da nakon međunarodnog javnog poziva postoji značajan interes stranih investitora za ulaganje u ovo privredno društvo, te posebno u projekt izgradnje stambeno-poslovnog kompleksa Vranica Sarajevo Stup.

Predstavnici Federalne vlade izrazili su podršku nastojanjima uprave ove kompanije da se pronađu načini kako bi ovaj nekadašnji građevinski gigant ponovo stao na zdrave noge, čime bi se otvorio put za izlazak iz krize koja traje već nekoliko godina.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.