Miro Lazović za Novi.ba

Nikolić i Vučić nemaju dobronamjerne odnose prema BiH

Ključ stabilne i mirne situacije u regionu je BiH, to znači da i Srbija i Hrvatska prema Bosni i Hercegovini moraju imati dobronamjernu politiku – tvrdi potpredsjednik SDP-a i bivši predsjednik Skupštine Republike BiH.

Kao čovjek koji je za vrijeme agresije na našu zemlju imao dvojaku ulogu Miro Lazović za Novi.ba tvrdi da nakon što nas je historija naučila, da susjedi nemaju dobronamjerne odnose prema BiH, potrebno je da umjesto lijepih poruka i Vučić, i Nikolić, kao i svi ostali počnu više raditi, a manje pričati.

Isto se odnosi i na bh. političare, neophodno je suspendovati neprincipijelnu politiku Milorada Dodika, ali i skrivenu Dragana Čovića.

U nastavku pogledajte kompletan intervju Mire Lazovića za Novi.ba

https://youtu.be/qXuOPd2KcMs

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.