Niko se nije odazvao na sastanak o tunelu Hranjen koji je inicirao Imamović

Sastanak koji je nakon obustave radova na tunelu Hranjen inicirao gradonačelnik Goražda Ernest Imamović danas nije održan, jer se niko od pozvanih predstavnika nadležnih institucija, nije odazvao.

Gradonačelnik Imamović podsjeća da su na današnji sastanak u Goražde bili pozvani predstavnici Vlade Federacije BiH, Vlade BPK, JP Autoceste FBiH i IPSA instituta, ali da se niko nije odazvao.

“Dobili smo samo zvaničan dopis od premijerke Vlade BPK Aide Obuće, koja nas je obavijestila da ne može prisustvovati sastanku, jer je odsutna iz BPK, dok su me ostali akteri u telefonskom razgovoru obavijestili da zbog ranije preuzetih obaveza nisu u mogućnosti prisustvovati sastanku”, precizirao je Imamović.

On je još jednom pozvao sve relevantne aktere po pitanju tunela Hranjen da se sastanu u narednom periodu, kako bi građani Goražda i ove regije dobili zvanične odgovore kakva je sudbina ovog projekta.

“Smatram da je izgradnja tunela Hranjen od strateškog značaja za Goražde i ovu regiju te apelujem na sve sudionike projekta da se ubrza rad na terenu koji je trenutno u smanjenom intenzitetu”, kazao je gradonačelnik Goražda.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.