Elvir Karajbić

Niko nema pravo da odugovlači donošenje Zakona

Na izostanak sazivanja sjednice Predstavničkog doma Parlamenta FBiH reagovao je Elvir Karajbić, predsjednik Kluba zastupnika SDP-a BiH u ovom Domu Parlamenta. Karajbić je ukazao da ne postoji nijedan razlog da se ne usvoji Zakon o pravima demobilisanih boraca.

“To je zaista jedna čudna situacija. Znate da tri vladajuće političke stranke imaju većinu u svim radnim tijelima u Parlamentu FBiH. Ovim putem ih pozivamo da što hitnije održe te potrebne komisije. Zatim da usaglašeni tekst zakona dostave Parlamentu kako bi sjednica Parlamenta mogla biti što hitnije zakazana. Mislim da nema niko pravo iz bilo kojih pobuda da odugovlači donošenje ovog Zakona koji bi nakon dugo godina trebao ugledati svjetlo dana”, rekao je Karajbić.

N1

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.