DO SDP Brčko

Nihad Mulalić iz Brčkog reevidentirao članstvo u SDP-u

Nihad Mulalić, samostalni poduzetnik iz MZ Gluhakovac u Brčko distriktu BiH,  u prostorijama SDP-a reevidentirao članstvo i najavio aktivno učešće u oživljavanju osnovnih organizacija brčanskog SDP-a.

Mulalić  je član SDP-a od samog osnivanja, ali zbog privatnih razloga nije bio aktivno uključen u proteklom periodu. Trenutno živi u Brčko distriktu BiH i sa sinom vodi privatnu firmu.

”Kada sam čuo da je novoizabrano rukovodstvo dalo sebi zadatak da u naredne dvije godine stvori ekipu mladih ljudi koji će preuzeti Partiju i upravljati procesima u Distriktu, morao sam ponovo uzeti aktivno učešće u SDP-u. Zajedno ćemo raditi i pokazati da može i mora bolje. Vratit ćemo SDP u Brčko distriktu BiH na mjesto koje zaslužuje”, poručio je Mulalić.

Zajedno ćemo raditi na svim idejama, te uz pomoć Nihada Mulalića, ali i drugih članova, stvarati bolji SDP u Distriktu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.