DO SDP Brčko

Nihad Mulalić iz Brčkog reevidentirao članstvo u SDP-u

Nihad Mulalić, samostalni poduzetnik iz MZ Gluhakovac u Brčko distriktu BiH,  u prostorijama SDP-a reevidentirao članstvo i najavio aktivno učešće u oživljavanju osnovnih organizacija brčanskog SDP-a.

Mulalić  je član SDP-a od samog osnivanja, ali zbog privatnih razloga nije bio aktivno uključen u proteklom periodu. Trenutno živi u Brčko distriktu BiH i sa sinom vodi privatnu firmu.

”Kada sam čuo da je novoizabrano rukovodstvo dalo sebi zadatak da u naredne dvije godine stvori ekipu mladih ljudi koji će preuzeti Partiju i upravljati procesima u Distriktu, morao sam ponovo uzeti aktivno učešće u SDP-u. Zajedno ćemo raditi i pokazati da može i mora bolje. Vratit ćemo SDP u Brčko distriktu BiH na mjesto koje zaslužuje”, poručio je Mulalić.

Zajedno ćemo raditi na svim idejama, te uz pomoć Nihada Mulalića, ali i drugih članova, stvarati bolji SDP u Distriktu.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu