OO SDP Kalesija

Ni jaka kiša nije spriječila mještane Zukića da iskažu podršku dr. Muhamedu Osmanoviću!

SDP i dr. Muhamed Osmanović su nastavili svoju predizbornu kampanju skupom u Zukićima. Iako je prije skupa počela padati jaka kiša, to nije spriječilo mještane Zukića da izađu i iskažu podršku dr. Muhamedu Osmanoviću, koji iz dana u dan dobija sve veću podršku “na terenu”.

Prisutnima se obratio Senad Šmigalović, nosilac najvećeg ratnog priznanja – ZLATNI LJILJAN, i nosilac liste kandidata SDP-a za OV Kalesija. Senad je u svom obraćanju naglasio važnost izlaska na izbore, te da građani u ovom trenutku nemaju mnogo opcija. “Iako su četiri kandidata, jedina prava opcija je dr. Muhamed Osmanović, čovjek koji Kalesiju može povesti naprijed, i od nje napraviti općinu za sve njene građane, a ne samo za podobone i stranačke poslušnike”, zaključio je Šmigalović. 

 

Propraćen velikim aplauzom, prisutnima se obratio i dr. Muhamed Osmanović, koji je kazao kako su se mnogi infrastrukturni projekti godinama obećavali mještanima Zukića, a da gotovo ništa nije urađeno u proteklom mandatu. Također, naglasio je da ga je lično sramota što u 21. vijeku moramo priznati da neka domaćinstva i dalje nemaju vodu, a građani neka se zapitaju ko je činio vlast 26 godina u Kalesiji, i ko je kriv za nagomilane probleme u našoj općini.
Za kraj, prisutni mještani Zukića su obećali da će do 02. oktobra ubijediti komšije, rodbinu i prijatelje da glasaju za listu SDP-a i doktora Muhameda Osmanovića, jer samo tako Zukići i Kalesija mogu krenuti naprijed!

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.