Zvanična radna posjeta

Nezavisnost i teritorijalni integritet BiH i Španije neupitni

Istaknuta važnost podrške Kraljevine Španije integraciji BiH u EU i NATO pakt

Slika

Tokom zvanične radne posjete Kraljevini Španiji dr. Denis Bećirović je razgovarao sa predsjednikom Kongresa zastupnika Kraljevine Španije Jesusom Posadom Morenom o unapređenju političkih i ekonomskih veza između dvije države.

Sagovornici su se složili da je budućnost BiH, Španije i Evrope u integracijama i poštivanju međunarodno priznatih državnih granica. Također, dr. Bećirović je istakao važnost podrške Kraljevine Španije integraciji BiH u EU i NATO pakt. Destruktivne i separatističke tendencije su, prema riječima Bećirovića, unaprijed osuđene na propast.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.