Saša Magazinović za Klix

Nervira me populizam onih koji su sebi povećali plate za 500 KM

Predsjednik SDA i zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamenta Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović najavio je da će povišicu plate od 500 KM uplaćivati udruženju Pomozi.ba. Pitali smo druge parlamentarce da li će povišicu uplatiti u humanitarne svrhe.

Zastupnik SDP-a Saša Magazinović je također onima koji smatraju da se ovo pitanje mora institucionalno riješiti.

“Kao jedan od osam poslanika koji su glasali protiv, želim da vjerujem da će nakon ovakve reakcije javnosti, Vijeće ministara iznaći način da se ista ne odnosi na članove Predsjedništva, ministre, poslanike. Ako to znači podršku hitnom zakonskom prijedlogu Vijeća ministara, na podršku SDP-a mogu računati. Ako se pak ogluše na reakciju javnosti i ne učine ništa, naravno da ću se odreći uvećanja plate”, obrazložio je.

Prema njegovim riječima, nervira ga populizam onih koji su podržali zakon.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.