Velika zahvalanost za angažman

Nerminu Nikšiću uručena plaketa Saveza dobitnika najvećih ratnih priznanja FBIH

Centralna svečanost Dana zlatnih ljiljana Bosne i Hercegovine održana je juče u Bihaću, a ovim povodom je održana Svečana akademija, nakon čega su predstavnici Saveza dobitnika najviših ratnih priznanja odali počast svojim saborcima obilascima šehidskih mezarja i porodica poginulih vojnika.

Pored predstavnika boračkih udruženja iz svih dijelova BiH i predstavnika državnih i federalnih vlasti, skupu je prisustvovao i predsjednik Socijaldemokratske partije BiH Nermin Nikšić, koji je dobio plaketu ovog Saveza za angažman u pomoći boračkim organizacijama tokom svog mandata kao Premijera Vlade Federacije BiH.

“Velika mi je čast, da na Datum pobjede nad fašizmom, dobijem ovu plaketu od Saveza dobitnika najvećih ratnih priznanja FBIH i ovim putem im se zahvaljujem što su prepoznali moj, a i angažman mojih saradnika koji su se bavili pitanjem boraca i invalida oslobodilačko-odbrambenog rata, na tome da boračkoj populaciji omogućimo sva prava koja zaslužuju”, dodao je Nikšić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.