Nermin Šehović: Priča se da sam novi Bećirović u pravosuđu!

Nermin Šehović, jedan od kandidata za glavnog tužitelja BiH, doktor pravnih nauka i osoba koja je sačinila izvještaj o propustima u slučaju Dženan Memić gostovao je u Centralnom dnevniku. Svoju kandidaturu uporedio je sa kandidaturom prof. dr. Denisa Bećirovića, koji je ranije naglasio da je biti kandidat svih građana BiH.

“Osnovno pitanje na koje mora da odgovori VSTV je: “Kojeg tužioca oni traže!” Ja sam se prijavio kao Bosanac i Hercegovac, a ne kao Bošnjak, Srbin ili Hrvat! Neka VSTV kaže koga traži da se neki ljudi ne iscrpljuju džabe! Ponudio sam se da budem glavni državni tužilac! Imam veliku podršku kolega iz RS-a! Neki govore da sam novi Denis Bećirović u pravosuđu!”, rekao je Šehović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.