Nermin Nikšić

Nermin Nikšić uputio čestitku novom predsjedniku Sjeverne Makedonije Stevi Pendarovskom

Predsjednik Socijaldemokratske partije BiH Nermin Nikšić uputio je čestitku novoizabranom predsjedniku Sjeverne Makedonije Stevi Pendarovskom i premijeru Sjeverne Makedonije i predsjedniku SDSM-a Zoranu Zaevu.

„Koristim ovu priliku da vama, rukovodstvu partije i cijelom Socijaldemokratskom savezu čestitam na uspješnoj realizaciji izbornih aktivnosti i velikoj pobjedi socijaldemokrata, velikoj pobjedi druga Steve Pendarovskog, predsjednika svih građana Sjeverne Makedonije.

Talasi pozitivnih promjena u vašoj zemlji su nezaustavljivi, građanke i građani to prepoznaju i to je sasvim jasno. Vaša sposobnost, vaša snaga, istrajnost i jedinstvo se više ne može narušiti i to je uspjeh za primjer svima nama u regiji.

Vjerujem da će se uskoro, kad Sjeverna Makedonija i zvanično dobije novog predsjednika, NATO i EU obogatiti sa vama kao zemljom članicom. Vaš put i uspjesi, koji su rezultat političke i demokratske borbe za pravdu i budućnost zemlje, uzor je svim socijaldemokratama. Sve što radite daje i nama dodatnu snagu kako bi savladali one koji rade protiv interesa svih građana.

Nedvojbeno se pokazalo da politika, koja zagovara jednaka prava za sve, ima šansu kada se odbaci strah i kada se stvori sistem u kojem nije moguća izborna prevara i krađa. Iskazujem zadovoljstvo činjenicom da naše dvije partije imaju dobre odnose i radujem se budućoj saradnji“, navodi se u čestitci predsjednika SDP BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.