Premijer FBiH

Nermin Nikšić traži zaustavljanje terora novopazarske stranice “koja širi mržnju”

Dobio sam nekoliko poruka mojih prijatelja koji su me upozorili na “vijest” objavljenu na jednom fantomskom portalu, a koja se odnosi na mene.

Slika

Federalni premijer Nermin Nikšić iskazao je večeras na svom Facebook profilu “javni prezir” prema “fantomskom portalu” koji sije laži i mržnju.

– Dobio sam nekoliko poruka mojih prijatelja koji su me upozorili na “vijest” objavljenu na jednom fantomskom portalu, a koja se odnosi na mene.

Nemam se potrebe pravdati, ali se jednostavno čovjek mora zapitati šta bi moglo biti sljedeće što će bolesni umovi smisliti i gdje je granica?

Kao neko ko je dosta dugo u politici navikao sam na razna podmetanja i izmišljotine. Na većinu toga čovjek jednostavno nema ni vremena ni želje reagirati.

Međutim vijest koja je večeras objavljena, a u kojoj se meni želi prilijepiti etiketa nekoga ko negira genocid u Srebrenici i ko se sastaje sa nekim četničkim organizacijama za koje nikad nisam ni čuo, vrhunac je besčašća i zloupotrebe javnog prostora, napisao je Nikšić i dodao:

– Ovim je definitivno pređena crvena linija i pozivam sva regulatorna tijela da zaustave teror bolesnih umova koji se kriju iza kojekakvih portala, a zapravo ispunjavaju želje i ciljeve svojih kriminalno-zločinačkih pokrovitelja.

Svako ko je spreman genocid u Srebrenici koristiti za bilo kakvu manipulaciju za mene nije čovjek i tako ću se prema njemu i njima odnositi, kao neljudima i polusvijetu što zapravo jesu.

Iako u prvi mah nije bilo jasno o čemu zapravo piše Nikšić na društvenim mrežama se pojavila vijest na novopazarskoj stranici “Bosna Press”, u vlasništvu izvjesnog Saludina Fetića.

– Srpski narodni pokret Naši poslije održanog sastanka sa premijerom BiH, Nerminom Nikšićem daje punu podršku njegovoj politici i shvatanju obmane da se u Srebrenici nije dogodio nikakav masakr niti ratni zločin, već da je u pitanju obmana koja je imala za cilj ugnjetavanje srpskog naroda, piše na Bosna Pressu.

Međutim, saopštenje koje su prenijeli nije bilo moguće nigdje drugo pronaći jer je, čini se lažno, pa se u ovom slučaju čini da je Nikšićeva ljutnja opravdana.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.