Odžan sastanak čelnika SDP-a

Nermin Nikšić podnio ostavku

Na Kongresu SDP-a trebamo doći do novog vodstva – kazao je Nikšić

Slika

Čelni ljudi SDP-a održali su sinoć sastanak u Sarajevu, a potvrđeno je da je Nermin Nikšić podnio ostavku na mjesto generalnog sekretara SDP-a.

Ostavku je na podnio i potpredsjednik SDP-a Damir Hadžić,  a ostavku je najavila i potpredsjednica Lidija Korać.

– U ponedjeljak je sjednica Predsjedništva stranke, a u subotu će zasjedati Glavni odbor na kojoj ćemo donijeti odluku o organiziranju vanrednog kongresa. Mene je Kongres izabrao i on je mjesto gdje kompletno rukovodstvo treba položiti račune – kazao je predsjednik SDP-a Zlatko Lagumdžija nakon sastanka.

– Ja sam svoje razloge jasno naveo. Cijenim da sam suodgovoran za katastrofalan rezultat SDP-a. Mislim da to moj lični čin. Svi mi u organima SDP-a moramo položiti račune za ono što se desilo na Općim izborima. Na Kongresu SDP-a trebamo doći do novog vodstva – kazao je Nikšić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.