Mostar

Nermin Nikšić i Aner Žuljević posjetili predsjednika Gradskog odbora SDP-a Mostar Zorana Perića

Premijer Nikšić je izrazio lično zadovoljstvo činjenicom da se Zoran Perić osjeća dobro i izrazio želju da se što prije vrati svojim redovnim aktivnostima u Parlamentu FBiH i SDP-u BiH, kao i nadu da će nadležni organi da adekvatan način procesuirati počinitelja ovog divljačkog čina

Slika

Premijer FBiH i generalni sekretar SDP BiH Nermin Nikšić je zajedno sa Anerom Žuljevićem posjetio predsjednika Gradskog odbora SDP-a Mostar i zastupnika u Parlamentu FBiH Zorana Perića koji se, nakon divljačkog  fizičkog napada, još uvijek nalazi u SKB Mostar.

Premijer FBiH se uvjerio, da unatoč ozbiljnim ozljedama glave, koje je Perić zadobio, njegov oporavak teče dobro i bez dodatnih komplikacija. Shodno tome, očekuje se da Perić brzo izađe iz bolnice.

Premijer Nikšić je izrazio lično zadovoljstvo činjenicom da se Zoran Perić osjeća dobro i izrazio želju da se što prije vrati svojim redovnim aktivnostima u Parlamentu FBiH i SDP-u BiH, kao i nadu da će nadležni organi da adekvatan način procesuirati počinitelja ovog divljačkog čina.

I to ne isključivo zbog toga što je u ovom slučaju žrtva napada bio jedan zastupnik u Parlamentu FBiH i zbog toga što se u ovom slučaju radi o predsjedniku mostarskog SDP-a, već što slične napade vrlo često doživljaju naši sugrađani, prijatelji, komšije, te je vrijeme da se ovakvim huliganskim ekscesima stane u kraj na ulicama naših gradova.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.