Nermin Nikšić čestitao Zoranu Milanoviću na reizboru za predsjednika SDP Hrvatske

Predsjednik SDP BiH, Nermin Nikšić uputio je čestitku predsjedniku SDP Hrvatske, Zoranu Milanoviću povodom pobjede na unutarpartijskim izborima za predsjednika SDP Hrvatske sljedećeg sadržaja:

“Poštovani Zorane,

Čestitam Ti na pobjedi na unutarstranačkim izborima u SDP-u i reizboru na predsjedničku funkciju. Također čestitam, svim članicama i članovima, te cijelom SDP-u, na uspješno provedenom unutarstranačkom izbornom procesu.

Ono što je zajedničko SDP-u BIH i SDP-u Hrvatske jeste da se lideri ovih partija biraju na principu jedan član, jedan glas, a upravo nam to daje legitimitet, obavezu ali i dodatni poticaj da se zalažemo, više od drugih, za najviše demokratske principe u društvu.

Rezultat koji ste ostvarili pokazuje da članice i članovi SDP Hrvatske prepoznaju i cijene urađeno u proteklom periodu.

Na kraju, želim Ti još jednom čestitati na ostvarenom izbornom rezultatu i iskoristiti i ovu priliku da pozovem na inteziviranje saradnje naše dvije sestrinske partije, jer samo jačanjem ljevice na ovim prostorima možemo graditi svjetliju budućnost za sve naše građanke i građane”, navodi se u Nikšićevoj čestitci.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.