Sarajevo

Nermin Nikšić čestitao Pesah

Naiskrenije vam čestitam ovaj veliki praznik koji nosi poruke slobode, pravde i dostojanstva. Želim da ove praznične dane provedete u ljubavi, skladu i radosti, uz članove svojih porodica, uz komšije i prijatelje

Slika

Premijer Federacije BiH Nermin Nikšić uputio je, uime Vlade FBiH i u svoje lično, Jevrejima u Bosni i Hercegovini čestitku povodom Pesaha.

“Jevreji su u historiji Bosne i Hercegovine ostavili dubok i neizbrisiv pečat u kulturnom, političkom i umjetničkom životu, uvijek dokazujući da su spremni na zajednički život s ljudima drugih vjeroispovijesti i nacija.

Prošli su vijekovi od kada ste Bosnu i Hercegovinu prihvatili kao svoju novu domovinu, jednako toplo kao što je ona prihvatila i vas. Ta neraskidiva veza traje i danas, dajući multinacionalizmu Bosne i Hercegovine još jednu kvalitetu više.

Naiskrenije vam čestitam ovaj veliki praznik koji nosi poruke slobode, pravde i dostojanstva. Želim da ove praznične dane provedete u ljubavi, skladu i radosti, uz članove svojih porodica, uz komšije i prijatelje”, kaže se u čestitki koju je povodom Pesaha uputio premijer FBiH Nermin Nikšić.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.